Evenimente

ANUNT IMPORTANT


ANUNȚ IMPORTANT

 

 

       Având în vedere Ordonanţa Militară nr. 3/24.03.2020 privind măsuri de  răspândirii COVID 19, vă facem cunoscute următoarele:

 

1. În conformitate cu Ordonanţa Militară nr. 3/24.03.2020 se suspendă activitatea cu publicul la sediul Filialei Dolj OAMGMAMR.

 

2. Eliberarea avizului anual de liberă practică se va desfășura exclusiv online până la suspendarea prezentei Ordonanţe. Documentele necesare eliberării avizului anual de liberă practică, respectiv dovada achitării cotizației (dacă este cazul) și asigurarea de malpraxis, vor fi transmise online la adresa secretar@oammrdolj.ro.  Documentul eliberat va fi transmis online solicitantului iar exemplarul original va putea fi ridicat de la sediul filialei după suspendarea prezentei Ordonanţe.

 

3. Cotizația se va achita doar prin transfer bancar în contul Filialei OAMGMAMR Dolj (introduceți contul RO23RNCB0134041652670001)/destinatar Filiala OAMGMAMR Dolj). Informații și detalii privind cotizația se pot solicita online la adresa de email secretar@oammrdolj.ro;

 

4. Pentru a reduce cât mai mult riscul răspândirii virusului, vă rugăm să ne adresați toate întrebările online pe e-mail lăsând un număr de contact si o adresă de e-mail.

 

5. Se suspendă cursurile desfășurate în sală, precum și stagiile de practică în vederea reatestării profesionale,  dar platforma de cursuri online https://emc.oamr.ro poate fi utilizată în continuare.

 

                                                    PREȘEDINTE

                                     GAVRILESCU FLORIN VIOREL