Evenimente

Tehnici de baza in Endoscopie Digestiva


Dragi colegi,

 

                     Vă invităm să luaţi parte la Workshopul (hands-on training) de Endoscopie Digestivă, ‘Tehnici de bază în endoscopia digestivă’’,  care va avea loc în Craiova, în 28 februarie 2020, în Biobaza UMF Craiova,  str. Petru Rares nr.2-4.

                   Manifestarea se adresează asistenţilor medicali generalişti, debutanţi sau avansaţi, cei care lucrează în laboratoarele de endoscopie digestivă, în clinicile de gastroenterologie sau chirurgie generală, şi este creditată de către Ordinul Asistenţilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania Filiala Dolj. 

Cei înscrişi vor avea ocazia să privească, să adreseze întrebări şi să execute singuri tehnici de endoscopie diagnostică şi intervenţională sub supravegherea trainerilor, medici şi asistente de endoscopie specializaţi.

Astfel, veţi exersa :  injectări, ligaturări, extracţie corpi străini, hemostaza endoscopică, polipectomii, rezecţii.   

Scopul acestui workshop este de a vă fixa cunoştiinţele şi de a căpăta, respectiv, de a vă îmbunătăţi abilităţile, atât pentru endoscopia diagnostică cât şi pentru cea avansată.

 

TAXA DE PARTICIPARE – LEI

ASISTENT MEDICAL

80

MEDIC

200

ECHIPĂ (medic si asistent)

250

 

Vă așteptăm cu drag alături de noi pe 28 feb 2020 !

Trainer pentru asistenţi medicali

As. Daniela Burtea

Director workshop

Prof.Dr. Adrian Saftoiu


Pentru informații suplimentare și înregistrare vă invităm să trimiteti un mail la adresa:  dana.burtea26gmail.com, endoscopiecraiova@gmail.com